Bűnügy

20 milliós cigarettafogást rejtett az erdei árnyékszék - fotók

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak a tarpai zöldhatárnál.

2023.07.19 10:05MTI

Több mint 10 ezer doboz zárjegy nélküli cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a tarpai gyümölcsöskertben, egy árnyékszékben - közölte a vámhivatal szerdán Facebook-oldalán.

A járőrök lábnyomokat vettek észre a félméteres fűben, amelyek felkeltette kíváncsiságukat, mert a talplenyomatok láthatóan több embertől származtak, és egészen egy gyümölcsöskert melletti erdei árnyékszékig vezettek. Az árnyékszék padlótól a plafonig, fekete nejlonba csomagolt dobozokkal volt telezsúfolva.

Azt írták, a csomagokban tízezer-hetven doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát találtak. A járőrök a 22,6 millió forint értékű adózatlan dohányterméket lefoglalták, és ismeretlen tettes ellen eljárást indítottak - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.