Kékhírek

Műholdas nyomkövetőket lopott két férfi Devecseren és Tapolcafőn

A rendőrök mindkét férfit előállították és kezdeményezték letartóztatásukat az ügyészségen.

2023.07.15 03:34MTI

Több mint 25 millió forintot érő műholdas nyomkövetőket lopott két román férfi egy devecseri és egy tapolcafői géptelepen - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a két férfi vasárnap egy nemesszalóki és egy devecseri géptelepen mezőgazdasági vontatókról szerelte le és lopta el a műholdas nyomkövetőket.

A tettesek másnap éjszaka egy tapolcafői telephelyre is betörtek, ahol szintén leszerelték a gépekről a nyomkövetőket.

A 45 éves és a 40 éves férfit Veszprém határában fogták el egy ellenőrzés során. Az autóban a bűncselekmény elkövetéséhez használatos eszközöket, szerszámokat találtak és foglaltak le, a hátsó ülésen kesztyűk és símaszkok is voltak - írták.

A rendőrök mindkét férfit előállították és kezdeményezték letartóztatásukat az ügyészségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.