Bűnügy

Megöltek egy 80 éves asszonyt Nyíregyházán

Otthonában találták holtan az idős nőt.

2023.06.02 10:26MTI

Megöltek egy nyolcvanéves nőt Nyíregyházán, az elkövető személye egyelőre ismeretlen - közölte honlapján a rendőrség pénteken.

A tájékoztatás alapján a rendőrségre csütörtök délután érkezett bejelentés, mely szerint holtan találtak egy nyolcvanéves, egyedül élő nőt nyíregyházi otthonában. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség haladéktalanul, nagy erőkkel megkezdte a nyomozást az ismeretlen elkövető mielőbbi azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.