Baleset

Baleset a 65-ös úton - Döbrököz polgármesterével ütközött frontálisan egy autó

Három gépkocsi ütközött össze a 65-ös főút Tolna vármegyei szakaszán, a murgai elágazóban, az utat teljes szélességében lezárták.

2023.05.30 16:05MTI

A Tolna vármegyei Döbrököz polgármestere is megsérült a 65-ös úton, a murgai elágazásnál kedd délután történt balesetben.

A rendőrség a honlapján azt írta, az egyik gépkocsi Hőgyész és Kéty között egy kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből szabályosan érkező autóval. Az átsodródott gépkocsit vezető 23 éves férfi beszorult a járműbe, amely kigyulladt. A sofőrt életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

Közölték, a szemből érkező autó vezetője, egy 55 éves nő feltehetően súlyos sérülést szenvedett. A döbröközi polgármesteri hivatalban az MTI érdeklődésére megerősítették: a sérült a település független polgármestere, Farkas Edit.

A harmadik gépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében járművével árokba hajtott.

Az érintett útszakaszon fél pályán megindult a forgalom - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.