Légi

Összeesett egy fiatal stewardess, kényszerleszállást hajtott végre Budapesten a gép

Egy angol légitársaság Londonból Bukarestbe tartó gépén történt az ijesztő eset.

2023.05.24 08:29ma.hu

Eger közelében kértek azonnali leszállási engedélyt egy Londonból Bukarestbe tartó Airbus A320-as repülőgép pilótái 170 utassal a fedélzeten vasárnap este. Nem sokkal később landoltak is a budapesti repülőtéren.

A légitársaság közleményéből kiderült, hogy az angol légitársaság egyik fiatal légiutas-kísérője eszméletét vesztette. A személyzet tagjai úgy vélték, szívrohama volt. Ferihegyen a mentők már a kifutónál várták a gépet, majd azonnal kórházba vitték a nőt - értesült a Bors.

A kitérő miatt a személyzet túllépte a ledolgozható órák számát, így utasaikkal együtt Budapesten töltötték az éjszakát. A gép végül hétfőn folytatta útját Bukarestbe, ahová 21 órás késéssel érkezett meg.

A lap úgy tudja, a nő már jól van, és rosszullétét nem infarktus okozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.