Baleset

Durva videóval sokkol a MÁV - így ütött el a vonat egy gyalogost - videó

Amikor át akart kelni a síneken, jobbra figyelt, de balról jött a vonat.

2023.05.24 06:30ma.hu

"Ő túlélte… szerencséje volt…" - írta a MÁV abban a bejegyzésében, melyet Facebook-oldalán tett közzé. Ebben egy szerencsés kimenetelű, de még így sokkolónak nevezhető videó látható egy bizonytalankodó gyalogosról, aki megpróbál átkelni a síneken, de nem onnan érkezett a vonat, ahonnan várta.

Mint a vasúttársaság írja, "a motorvonatvezető, amint meglátta a gyalogost azonnal gyorsfékezni kezdett és hangjelzést adott." Ez azonban valamiért elkerülte a gyalogos figyelmét, ugyanakkor szerencséje volt, mert nem a vonat alá került, hanem gyakorlatilag lepattant róla.

A Telex a MÁV-tól megtudta, hogy az eset még márciusban történt Óbudán, és az érintett az esés közben zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Mindig nézz körül! A vasút veszélyes üzem, közlekedj körültekintően! Érj haza biztonságban! - figyelmeztet a MÁV.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.