Bűnügy

Éppen harmadik áldozatát cserkészte be a csepeli szatír, amikor elkapták a hős polgárőrök - videó

Megdöbbentő részletek.

2023.04.11 07:32ma.hu

Harmadik támadására készülhetett a csepeli szatír, amikor elfogták - ezt mesélték azok a polgárőrök, akik felismerték és elkapták a 32 éves férfit néhány hete. Korábban két tizenéves kislányt zaklatott szexuálisan. Egyiküket egy liftben, a másikat a lépcsőházban fenyegette. Hajtóvadászat indult ellene. Még akkor éjszaka egy parkolóban látták meg, miközben egy fiatal nőt követett már percek óta. A polgárőrök kiszúrták, hogy valami nem stimmel a férfi viselkedésében, amikor pedig a támadó meglátta őket, menekülőre fogta, de hiába. Azóta is letartóztatásban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.