Bűnügy

Több mint harminc kiló dohányt találtak egy bolgár autóban Röszkén

A sofőr elismerte, hogy az övé az áru.

2023.03.29 21:30MTI

Több mint harminc kiló dohányt és több száz doboz cigarettát találtak a pénzügyőrök egy bolgár autóban elrejtve Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának referense közölte, a pénzügyőrök egy belépésre jelentkező bolgár sofőr járművének átvizsgálásakor az autó összes ajtajában és a pótkerekében 328 doboz cigarettát, valamint 790 csomag - 31,6 kilogramm - dohányt találtak elrejtve. A sofőr elismerte, hogy az övé az áru.

A NAV munkatársai a csaknem 2 millió forintot érő dohányárut lefoglalták, a járművezetővel szemben pedig több mint 3 millió forintos bírságot szabtak ki - tudatta az alezredes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.