Bűnügy

Van, aki szó szerint mindenét elveszítette Magyarország egyik legnagyobb csalási ügyében

Egy társaság tavaly novemberben azt ajánlotta, hogy filmelőzetesek nézéséért fizetnek. Ehhez azonban legalább 48 ezer forintot be kellett fizetni.

2023.03.27 07:23ma.hu

Szó szerint éheznek, az utolsó forintjukat is elvesztették - ezt mondta az RTL Híradónak az az ócsai pár, akik egy piramisjáték-gyanús ügyletben vettek részt. Mint ismeretes, egy társaság tavaly novemberben azt ajánlotta, hogy filmelőzetesek nézéséért fizetnek. Ehhez azonban legalább 48 ezer forintot be kellett fizetni. Az összegyűlt pénzzel a szervezet vezetői március elején eltűntek. Van olyan, aki a házát, autóját vesztette el, sokan pedig az utolsó tartalékaikat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.