Baleset-tűz

Tűz volt egy soroksári ipari telepen

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre.

2023.03.25 19:52MTI

Tűz ütött ki Budapest XXIII. kerületében, egy ipari negyed egyik épületében szombatra virradóra, a lángokban egy gázpalack felrobbant - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Azt írták, hogy a tűz a soroksári Virágpatak úton lévő telepen keletkezett, mintegy száz négyzetméteren égett egy épület, amelynek ennek következtében beszakadt a teteje.

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Az egységek megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.