Tragédia

Kamionbalesetben vesztette életét a Magyar Közút munkatársa Makónál

Kamion ütközött egy pályafenntartó járműnek, amely az ütközéstől a sztráda melletti árokba csapódott.

2023.03.22 17:24MTI

Meghalt annak a balesetnek a sérültje, mely az M43-as autópályán Maroslele térségében történt szerda délután - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arról tájékoztatta az MTI-t, hogy makói munkatársuk vesztette életét a kamionbalestben.

A baleset az autópálya 28-as kilométerénél történt: kamion ütközött egy pályafenntartó járműnek, amely az ütközéstől a sztráda melletti árokba csapódott; a roncsba beszorult sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét - írta a rendőrség.

A M43-as Makó felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelik. A forgalom Makónál térhet vissza a sztrádára.

A Magyar Közút közleményében a baleset részleteiről azt írta, hogy a munka végeztével, amikor a munkaterületet elhagyták volna a szakemberek, az ütközési energiaelnyelő berendezéssel felszerelt teherautójukba akkora erővel rohant bele egy külföldi kamion, hogy a közutas teherautót az árokba lökte. A fülkébe szorult a közútkezelő makói szakembere, a balesetet a 41 éves férfi nem élte túl.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.