Baleset

Többen rosszul lettek egy üzemben Budapesten

A mentők 19 embert vizsgáltak meg, akik jellemzően torokkaparásra, köhögésre panaszkodtak.

2023.03.22 14:19MTI

Többen rosszul lettek munkavégzés közben Budapesten, a XIX. kerületben, az Üllői úton szerdán; a rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtókommunikációs osztálya az MTI megkeresésére.

A tájékoztatás szerint a rendőrök egy bejelentés nyomán érkeztek a helyszínre, ahol egy ipari területen, munkavégzés közben többen rosszul lettek. A BRFK foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.

Győrfi Pál, az országos mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: négy mentőautót riasztottak a helyszínre. A mentők 19 embert vizsgáltak meg, akik jellemzően torokkaparásra, köhögésre panaszkodtak.

Hozzátette: a mentőknek senkit nem kellett kórházba szállítaniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.