Fordulat

Meglett a 4 és félmilliót érő tornacipő, a Magyar Postánál foglalták le

A Cápák közöttben is feltűnt fiatal vállalkozó, Pachert Balázs a közösségi média erejének tudja be, hogy előkerült a luxuscipő. Az egyik tolvaj még mindig szabadlábon van.

2023.03.22 09:22ma.hu

Megtalálta a rendőrség a Pachert Balázs üzletéből ellopott négy és félmillió forintos tornacipőt. Az ifjú vállalkozó azt mondta el az RTL Híradónak: a rendőrség értesítette, hogy meglett a csuka, és már meg is vizsgálta azt.

Elmondta: a meglelt cipőn még rajta volt a céges gyorskötöző és a plusz cipőfűző is. A lábbeli megtalálásáról nem mondott részleteket a rendőrség, csak az derült ki, hogy a Magyar Postánál foglalták le.

Az egyik tolvajt már elkapták, a másik egyelőre szabadlábon van. Az elfogott gyanúsított lett állampolgár, és kiderült, illegálisan tartózkodik Magyarországon. Ugyanis korábban elítélték embercsempészet miatt, ezért kiutasították. Most letartóztatásban van a lopás miatt.

Pachert így kommentálta a cipő megtalálását: "Fantasztikus, hogy a közösségi média erejének köszönhetően megkerült. Mindenkinek nagyon hálás vagyok."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.