Bűnügy

Két kislányt is megpróbált megerőszakolni egy csepeli férfi

Lépcsőházakban támadt áldozataira.

2023.03.22 07:23MTI

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint két kislánnyal erőszakoskodott Csepelen - közölte a rendőrség a honlapján kedden este.

A gyanú szerint a 33 éves férfi hétfőn délután két kiskorú lány sérelmére követett el bűncselekményt csepeli lépcsőházakban; a csepeli rendőrkapitányság járőrei még aznap este elfogták.

A nyomozók kétrendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki elismerte a bűncselekményeket. Az eljárás során kiderült az is, hogy a férfi néhány napja szabadult korábbi büntetéséből. A rendőrség kezdeményezte letartóztatását - közölték a police.hu-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.