Baleset

Kigyulladt egy családi ház Halimbán, egy ember megsérült

A tűzoltók kiérkezése előtt az ingatlan tulajdonosa három gázpalackot hozott ki a házból, az egyik felrobbant az udvaron.

2023.03.20 11:56MTI

Kigyulladt egy családi ház hétfőn Halimbán, egy férfi megsérült - tájékoztatta a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Mentőszolgálat az MTI-t.

A tűzoltók kiérkezése előtt az ingatlan tulajdonosa három gázpalackot hozott ki a házból, az egyik felrobbant az udvaron. A férfit a mentők égési sérülésekkel vittek kórházba.

A padlásfeljáró és a tetőtér égett mintegy tíz négyzetméteren, a tetőszerkezetre és a gerendákra nem terjedtek át a lángok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.