Balesetveszély

Egy nap alatt kétszer állítottak elő ittas vezetés miatt egy kunadacsi férfit

Másodjára már őrizetbe is vették.

2023.03.15 11:39MTI

Egy nap alatt kétszer állítottak elő a rendőrök ittas vezetés miatt egy járművezetéstől már eltiltott kunadacsi férfit - közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A férfi által vezetett személyautót szombat délután állították meg a rendőrök Kunadacson. Az intézkedés során "felmerült a gyanú", hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott, majd az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a kunszentmiklósi rendőrkapitányságra.

Ezután kiderült, hogy a bíróság a férfit korábban már jogerősen eltiltotta a vezetéstől, ezért őt gyanúsítottként hallgatták ki ittas vezetés és járművezetés eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt, majd elengedték.

Pár órával később azonban a rendőrök ismét közlekedni látták a férfit Kunadacson. Újból elfogták és immár őrizetbe is vették, "ugyanis a sofőr még mindig ittas volt és a vezetéstől való eltiltása sem szűnt meg időközben" - olvasható a police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.