Baleset

Több gyalogost is elsodort egy autó Budapesten

A Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél történt a baleset.

2023.03.14 10:39MTI

A járdára hajtott és több gyalogost is elsodort egy autó a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél kedden reggel - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy reggel 8 órakor egy személygépkocsi a Hungária körútról kanyarodott a Kerepesi útra, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost.

A balesetben ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők a helyszínen ellátták - tették hozzá.

A közlemény szerint a gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy rosszul lett, ezért hajtott fel a járdára. A mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.