Bűnügy

Halálra verte áldozatát, több mint 11 évet kapott

Ittas volt a támadó.

2023.02.08 18:13MTI

Emberölés bűntette miatt nem jogerősen 11 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélt a Fővárosi Törvényszék egy férfit, aki a XV. kerületben halálra verte áldozatát.

A bíróság szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a férfi 2019. október 11-én egy újpalotai pizzéria előtt ittas állapotban rátámadt egy másik férfira, aki később a kórházban belehalt sérüléseibe.

A vádlott a pizzéria előtt többször megütötte a sértettet. Bár a bántalmazásnak az étterem egyik dolgozója és egy vendég véget vetett, a támadó menekülő áldozata nyomába eredt, majd tovább ütlegelte.

Mentőt hívtak a sérülthöz, de elszenvedett sérülései következtében hetekkel később a kórházban meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.