Bűnügy

Megfojtotta, majd szemeteszsákba tette újszülöttjét egy Tab környékén élő nő

A csecsemő holttestét a házban rejtette el.

2023.02.08 13:15MTI

Újszülöttje megölése miatt vádat emelt az ügyészség egy nő ellen - tájékoztatta a Somogy Vármegyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

A Tab környékén lakó, három gyermeket nevelő, várandósságát a férje elől eltitkoló huszonéves asszony 2022 októberében, családja korábban lakott ingatlanának udvarán szülte meg fiúgyermekét, majd egy ruhadarabbal megfojtotta.

A nő a csecsemő holttestét törölközőbe csavarta, szemeteszsákba tette, és a házban elrejtette.

A rendőrség másnap tudomást szerzett a bűncselekményről, az anya őrizetbe, később letartóztatásba került.

Az ügyészség a bíróságra benyújtott vádiratában tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.