Közlekedés

Döbbenetes videó: forgalommal szemben száguldott egy elszabadult lovaskocsi Fóton

Fedélzeti kamera rögzítette a vágtát.

2023.02.01 13:15ma.hu

Nem mindennapi eset történt Fóton, nagy riadalmat keltett az autósok körében egy ló, amelyik forgalommal szemben futott - írja a Bp-i Autósok.

Az alábbi felvételen jól látszik, hogy a jobb oldali sávban, a forgalommal szemben szaladt a ló a lovas kocsit maga után húzva, ezzel az arra közlekedő autósokat hirtelen kormánymozdulatra, ezzel pedig irányváltásra késztette.

A reflexek mindenkinél rendben voltak, így nem történt súlyos baleset a Károlyi István utcában. Arról egyelőre nem állnak rendelkezésre információk, hogy az elszabadult lovat mikor és hogyan sikerült megfékezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.