Baleset

Jelentkezzen, aki felismeri!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2023.01.19 11:33ma.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai 07010/180/2023. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2023. január 19-én 17 óra 50 perckor Székesfehérváron, a Berényi úton, egy Renault típusú személygépjármű vezetője közlekedett a Kadocsa út felől az Olaj utca irányába. Haladása során a Berényi út 30. számnál található kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem adott elsőbbséget az ott áthaladó gyalogos részére és elütötte őt. A férfi az ütközés következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A férfi azonosításához a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik.

Az ismeretlen férfi körülbelül 40-50 év közötti, sötétkék színű szabadidő nadrágot, beige színű kabátot, fekete sapkát, fehér színű sportcipőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a leírás, vagy a fényképen látható ruházat alapján segíteni tud az ismeretlen azonosításában, hívja  a Székesfehérvári Rendőrkapitányságot a 06-22-541-600-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.