Baleset

Négyen megsérültek a IX. kerületi HÉV-balesetben

A H6-os HÉV helyett továbbra is pótlóbusz közlekedik a Közvágóhíd és Pesterzsébet felső között.

2023.01.19 09:28MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Négyen megsérültek csütörtök reggel a IX. kerületi HÉV-balesetben - közölte Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt az MTI-vel.

A balesetben egy kisbusz ütközött a HÉV-vel a Soroksári úton, Pesterzsébet-felső rendezőnél - tudatták.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a BKK Info Facebook-oldalon közölte, hogy a Soroksári úton kifelé a Szabadkai út előtt, a H6-os HÉV helyett továbbra is pótlóbusz közlekedik a Közvágóhíd és Pesterzsébet felső között. Az érintett szakaszon 23-as és a 23E autóbusz igénybevételét is ajánlja a BKK.

MTI/Mihádák Zoltán


Újra a teljes vonalon jár a ráckevei HÉV

Újra a teljes vonalon jár a ráckevei HÉV - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán csütörtök délután.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.