Erőszak

A sínek közé lökött egy hároméves kislányt egy nő - videó

A gyereket meglökő nő majd hátradőlt a padon, miközben a járókelők biztonságba helyezték a lányt.

2023.01.01 14:35ma.hu

Letartóztattak egy nőt, aki állítólag szerdán egy 3 éves kislányt "arccal előre" a vasúti sínekre lökött Oregonban, a szörnyű támadást kamera rögzítette - közölték az ügyészek.

A kisgyermek az édesanyja mellett állt a portlandi Gateway Transit Center MAX-platformján, amikor a kegyetlen támadás történt, a videófelvételek tanúsága szerint.

A Multnomah megyei kerületi ügyészség szerint egy idegen - feltehetően a 32 éves Brianna Lace Workman -, aki az anya-lánya duó mögött ült, hirtelen felállt, és előre lökte a 3 éves gyereket.

A kislány, aki éppen a fehér figyelmeztető vonalon túl állt, először a padlónak csapódott, és fejjel előre átcsúszott a peremen.

"A gyermek arccal előre esett, majd gyorsan kimentették a sínekről" - írta közleményében Mike Schmidt, Multnomah megye kerületi ügyésze. A kisgyerek később erős fejfájásról számolt be, és egy kis piros folt volt a homlokán - mondta Schmidt.

A videón látszik, ahogy a lányt meglökő nő hátradől a padon, miközben a járókelők biztonságba húzták a lányt.

Workman ellen csütörtökön vádat emeltek súlyos testi sértés kísérlete, harmadfokú testi sértés kísérlete, tömegközlekedés akadályozása, másodfokú rendbontás és más személy gondatlan veszélyeztetése miatt.

A kisgyermek nem tett semmit, amivel provokálta volna a támadást, mondta a kerületi ügyész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.