Bűncselekmény

Elfogták a cserbenhagyó gázolót, aki egy kutyasétáltató asszonyt ütött el

Áldozata a kórházban életét vesztette.

2022.11.30 12:30MTI

A rendőrök néhány nap alatt elfogták azt a sofőrt, aki a XIX. kerületben elütött egy kutyát sétáltató nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a police.hu-n.

A BRFK a rendőrségi honlapon azt írta, hogy a november 25-én történt balesetben megsérült asszonyt a mentők kórházba vitték, azonban olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban meghalt.

A rendőrök az autót vezető 38 éves nőt néhány nap alatt azonosították, majd előállították.

Jelezték, hogy a gyanúsítottat halálos közúti baleset okozásának és segítségnyújtás elmulasztásnak megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy az autót ért ütést hallva azért nem állt meg, mert azt hitte, egy kukát ütött el.

A gyanúsított szabadlábon védekezhet - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.