Tömegbaleset

Több autó ütközött össze az Árpád hídon és a Gubacsi hídnál

Az Árpád hídon hat gépkocsi ütközött, amelyek közül az egyik a villamossíneken állt meg.

2022.11.21 09:08MTI

Budapesten az Árpád hídon hat, a Gubacsi híd felüljárójánál négy autó ütközött össze hétfőn kora reggel - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

Az Árpád hídon a Budáról Pestre haladó irányban ütközött össze hat gépkocsi, amelyek közül az egyik a villamossíneken állt meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a karambolos autók áramtalanítását. Az OKF közlése szerint a balesethez a mentők is kiérkeztek.

A budapesti Gubacsi híd előtti felüljárón, a XX. kerületből a XXI. kerület felé tartó irányban négy autó ütközött össze. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az egyik járművet, valamint a közterület-fenntartó szakembereinek értesítését kérték - közölte az OKF.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.