Nem tudni, min kaptak össze

Megszúrta testvérét egy férfi Dévaványán

Emberölés kísérlete miatt indított eljárást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen, aki megszúrta a testvérét hétfőn Dévaványán - tájékoztatta az MTI-t kedden a rendőrség.

2009.02.24 14:59MTI

A testvérek összeszólalkoztak egymással a családi házukban, majd dulakodtak, és ennek során a 37 éves férfi megszúrta 44 éves bátyját, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A fiatalabb férfi ellen emberölés kísérlet megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett indított eljárást a rendőrség - közölte Albert István, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.