Baleset

Vonattal ütközött egy traktor Hajdúhadháznál

A jármű egy földútról kanyarodott a szerelvény elé, a vezetője az ütközés után ki tudott szállni a járműből.

2022.09.24 17:21MTI

Vonattal ütközött egy pótkocsit vontató traktor a Hajdú-Bihar megyei Hajdúhadház és Bocskaikert között szombat délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t.

A jármű egy földútról kanyarodott a szerelvény elé, a vezetője az ütközés után ki tudott szállni a járműből. A vasútvonalon vágányzár volt, a vonat mintegy százötven utasáért mentesítő vonat érkezett.

A tűzoltók segítenek az utasok átszállásánál is - tették hozzá azt is jelezve, hogy a műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók végzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.