Baleset

Rosszul lett a fizikai felmérésen és meghalt a NAV egyik pénzügyőre

Sokáig próbálták megmenteni a férfi életét.

2022.09.22 14:54ma.hu

Hétfő délelőtt csoportos fizikai felmérésen vettek részt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei pénzügyőrei a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai sporttelepén, a DEAC-pályán, amikor az egyik résztvevő futás közben rosszul lett.

A Debreceni Egyetem a Dehir.hu-nak adott tájékoztatásában azt mondta, hogy a férfi munkatársai rögtön hozzáláttak az újraélesztéshez, a DEAC munkatársai pedig hozták a defibrillátort, illetve értesítették a mentőket.

A mentőszolgálattól több egység is a helyszínre érkezett, ahol sokáig próbálták megmenteni a férfi életét, de nem jártak sikerrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.