Bűnügy

Emberkereskedők tarthatták fogva a magyar szépségkirálynőt

Jázmin Viktória egy munka miatt utazott Észak-Macedóniába, ahol a hatóságok információi szerint ember- vagy szervkereskedők gyűrűjébe került.

2022.09.16 09:28ma.hu

"Egy ruhakollekció fotózására kértek fel, nem csak engem, összesen 12 modell kapott szerződést. Nemzetközi volt a csapat, a részletekről egy közös üzenetcsoportban egyeztettünk. Végül egy hónappal ezelőtt meg is érkeztem Észak-Macedóniába, az albán határ mellett lévő Ohridi-tó partjára" - osztotta meg a történteket a szépségkirálynő a Blikkel.

Jázmin elmondása szerint eleinte kedves volt vele a magát munkáltatónak mondó férfi, de érkezésekor elvették az útlevelét a szállodában, utána pedig bárhová ment, mindig volt vele valaki. Később pedig a megbízója közeledni kezdett felé, majd miután erőszakosabbá vált, a nő elutasította őt.

"Egyszer csak felém fordult, majd annyit mondott: ha most itt megölnélek és bedobnálak a tóba, húsz évig senki nem tudná, hova tűntél. Megijedtem, de nem mutattam, ám megittam két pohár bort. Azután az estéből semmire nem emlékszem, valószínűleg valami lehetett az italomban, öntudatlan állapotba kerültem" - fogalmazott a Miss Universe Hungary 2021-es győztese.

Jázmin Viktória ekkor telefonon értesítette az édesapját, hogy bajba került.

"Mivel minden nap elmentem sétálni, ezt a taktikát választottuk. Mindent a szállodában hagytam, majd elindultam. Segítettek, hogy két éjszakát védett helyen töltsek" - idézte fel. A modell hozzátette: még most is rémálmai vannak-

"Utólag azt mondták a szakemberek, alig egy napon múlt, hogy engem vagy a szerveimet nem adták el" - hangzott el a szépségverseny nyertesétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.