A csepeli gyilkosság gyanúsítottja tisztázná magát

Az ügyészségen vallana Deme Gábor

Az ügyészségen tenne érdemi vallomást Deme Gábor, a csepeli alapítványi iskolában elkövetett kettős gyilkosság kapcsán társtettesként meggyanúsított volt szocialista politikus - mondta Ruttner György, az egykori politikus ügyvédje keddi a Magyar Hírlapnak.

2009.02.24 06:47Magyar Hírlap

A gyilkosság elkövetésével gyanúsított Kun Tamás még nem tett vallomást, Deme Gábor azonban az ügyészek előtt hajlandó lenne tisztázni magát. A volt politikus ügyvédje szerint ügyfele nem bízik a rendőrségben, ezért fordulnak az ügyészséghez - írta a napilap. 

A két férfit azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy társtettesek voltak a csepeli alapítványi iskola igazgatójának és egyik tanárának megölésében. A gyanúsítottakat január 9-én helyezték előzetes letartóztatásba - mutatott rá a Magyar Hírlap

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.