Baleset

Vihar - Fa dőlt a vasúti pályára a székesfehérvári vonalon

Gárdony és Székesfehérvár között pótlóbuszok közlekednek.

2022.08.19 23:57MTI

Fa dőlt a viharban a vasúti pályára és a felsővezeték is megrongálódott Székesfehérvár és Ódinnyés között péntek este. Emiatt a székesfehérvári vonalon késnek a vonatok - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Közleményük szerint Gárdony és Székesfehérvár között mindkét vágányon szünetel a vonatforgalom a fa eltávolításáig és a felsővezeték helyreállításáig.

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca és a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém vonalon közlekedő vonatok menetideje jelentősen megnövekedett.

Gárdony és Székesfehérvár között pótlóbuszok közlekednek.

A távolsági vonatok utasainak arra kell számítaniuk, hogy legalább 90-120 perccel később jutnak el úti céljukhoz - közölte a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.