OMSZ

Erre nincsenek szavak: többen levideózták egy ember haláltusáját a Balaton-parton

Még a sokat látott mentősök is teljesen kiakadtak.

2022.08.17 17:31ma.hu

Egy 50 év körüli férfit húztak ki a vízből a balatonmáriafürdői strandon. Mikor a mentők megkezdték az ellátást, már nem lélegzett.

Több mint másfél órán keresztül küzdöttek a szakemberek a férfi életéért, miközben azt is el kellett viselniük, hogy a bámészkodó strandolók figyelték őket, sőt, még videóra is vették a mentést. A poszt olyan bámészkodóról is beszámolt, aki gyermekével a karján nézte őket.

A mentők takarókkal és fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni előlük a betegellátást, mert mikor megpróbálták elküldeni a nézelődőket, nem sikerült nekik.

Bejegyzésükben leírják: mindent elkövettek, de a férfi életét a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni, amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában.

"A kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte, a Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amelyhez hasonlót több mint harminc éves pályafutása alatt sohasem tapasztalt" - jelentették ki, egyben kifejezték részvétüket az elhunyt hozzátartozói felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.