Szörnyű

Felakasztotta magát egy fára egy fiatal férfi Szeged belvárosában

Több mentőegység érkezett a helyszínre.

2022.08.16 11:15ma.hu

A Szegeder.hu információi szerint egy fiatal férfi felakaszthatta magát a Tisza Lajos körút 39. előtti egyik fára.

A helyszínen hajnali 2 óra körül három mentő- és két rendőrautó tartózkodott. A fáról egy fehér kötél lógott, amellett pedig mentők dolgoztak ekkor.

Az egyik önkormányzati cég munkatársai éppen a helyszínen voltak, és azt mondták, látták, ahogyan a kötélen lóg egy személy, akit a mentők arról levágnak, majd újraélesztését a járdán megkezdik.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Balázs Csaba r. főhadnagy megerősítette a hírt. Mint elmondta, egy főt szállítottak kórházba, és információik szerint haláleset nem történt. Az Országos Mentőszolgálattól Méhes Dóra kommunikációs szervező arról tájékoztatta a Szegedert, hogy az esethez több mentőegységet is riasztottak, a helyszínről pedig egy fiatal férfit újraélesztést követően stabil állapotban szállítottak. a területileg illetékes kórházba.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.