Bűncselekmény

Megrázó részletek: születésnapja előtt ölték meg a magyar kislányt Bécsben

Egy nappal születésnapja előtt ölte meg a 14 éves magyar kislányt anyja tunéziai élettársa Bécsben. A férfi 32 éves párját is meggyilkolta, mindkét áldozatát megfojtotta.

2022.08.08 10:26ma.hu

Irina Steiner, a bécsi rendőrség szóvivője azt mondta a bűnügyről, hogy a bécsi lakás hálószobájában megtalálták a két nő holttestét, és az igazságügyi szakértő megállapította, hogy mindkettejüket megfojtották.

Hozzátette: a gyilkossággal gyanúsított férfinek szintén van egy lakása Bécsben, de azóta sem találják sehol, valamint az sem egyértelmű még, hogy mi lehetett a bűnügy elkövetésének indítéka. A kettős gyilkosság helyszínén még vasárnap is vizsgálatot folytattak a nyomozók, szakértők.

Mindeközben nyilatkozott a Tényeknek a kislány Fehérgyarmaton élő édesapja is, aki azt mondta: a gyermek, Alíz szombaton lett volna 15 éves.

Hozzátette azt is, hogy nem tartotta a kapcsolatot vele és volt feleségével, a kislánnyal legutóbb három éve találkozott. A későbbiekben Bécsbe utazik a holttest hivatalos azonosítása miatt, utána pedig hazahozatná a gyermek holttestét és a saját édesanyja mellett temetné el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.