Mentők

Rémült kamasz csengetett be éjjel az OMSZ ügyeletére

Internetről diagnosztizálta magát a fiú.

2022.07.13 08:30ma.hu

Rémült kamasz csengetett be éjjel az OMSZ ügyeletére.A 16 éves fiú azt hitte "arcrákja" van, derült ki az Országos Mentőszolgálat Facebook oldaláról.

Hajdú-Bihar megyében az egyik Ügyeleti Szolgálatra ment be a fiatalember riadtan, mert pörsenés volt az arcán, ami egésznap fájt neki és az internetről diagnosztizálta magát. A mentős végighallgatta, majd tanácsokkal is ellátta a fiút.

"Kiváló mentőtiszt bajtársnőnk, türelmesen meghallgatta a "beteg" panaszait, majd megnyugtatta és széleskörűen tájékoztatta a pattanások kezelési lehetőségeiről, amiket akár otthon is elvégezhet. A fiú végül megkönnyebbült a diagnózis hallatán és hálásan köszönte meg az éjjeli tanácsadást. Bajtársainknak eseménymentes szolgálatot kívánunk!" - írják a bejegyzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.