Időjárás-tűz

Debreceni társasház-tűz - a csecsemőt még megfigyelik az orvosok

Hazaengedték a debreceni lakástűz miatt kórházba vitt felnőtteket.

2022.07.04 16:48MTI

Elhagyhatta a kórházat az a hét felnőtt, akit egy debreceni lakástűz kapcsán szállítottak a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjába füstmérgezés gyanújával hétfő reggel, a csecsemő még megfigyelésre a klinikán maradt - közölte az egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére.

Azt írták, a tűzeset kapcsán hét felnőttet és egy csecsemőt szállítottak füstmérgezés gyanújával, enyhe tünetekkel a klinikai központba; rövid megfigyelés után elhagyhatták az intézményt.

A csecsemő a gyermekgyógyászati klinikán rövid ideig oxigént kapott, jelenleg megfigyelésen tartják bent - jelezték.

A térségi katasztrófavédelmi szolgálat korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben, nyolc embert vittek kórházba.

Bányay Judit tűzoltó százados közlése szerint a tűz átterjedt a felette lévő lakásba is. A tűzoltók tíz embert menekítettek ki a házból, amit összesen huszonheten hagytak el.

A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral gyorsan eloltották a tüzet, az épületet átszellőztették - közölte a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.