Tragédia

Nyári munkára mentek, szörnyű balesetben haltak meg a gyerekek - videó

Megtörten nyilatkozott a víztározóban szerencsétlenül járt gyerekek apja.

2022.07.02 15:13ma.hu

A kórháztól tudta meg a család, hogy 13 éves kisfiuk vízbe fulladt, 15 éves kislányuk pedig élet halál közt lebeg. A gyerekek a Borsod megyei Ormosbányán éltek családjukkal, nyári munkaként mentek Fejér megyébe gyümölcsöt szedni. Édesapjuk azt mondta az RTL Híradónak, hogy gyerekei nem tudtak úszni.

Az apa úgy tudja, hogy a gyerekek ebédszünetben mentek el megmosakodni a víztározóhoz. A kislánya belecsúszott és nem tudott kijönni, fia pedig utána ugrott, de mivel ő sem tudott úszni, belefulladt a vízbe. A család öt kiskorú gyermeket nevel szerény körülmények között. A tragédia kilátástalan helyzetbe sodorta őket, egyelőre arra sincs pénzük, hogy a temetést intézni tudják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.