Baleset

Gázpalackok az M7-esen, az egyik felrobbant egy autó alatt

Gázpalackok estek le egy szállítójárműről az M7-esen Zalában.

2022.06.23 16:40MTI

Tíz gázpalack esett le egy szállítójárműről, egy palack fel is robbant, miután autó hajtott rá az M7-es autópályán csütörtök délután - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel, jelezve: nem sérült meg senki.

Kósi Zsolt tájékoztatása szerint az M7-es autópálya zalai szakaszán, a 200-as kilométernél, a Nagykanizsa felé vezető oldalon zuhant le egy teherautóról tíz gázpalack. A palackok közül négy üres volt, hat pedig töltött, ez utóbbiak egyikére hajtott rá egy személyautó, amitől a palack felrobbant.

Szerencsés módon senki sem sérült meg, az autóban sem keletkezett komolyabb kár és az útpálya sem károsodott jelentősen - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.