Baleset

Országos Mentőszolgálat: Elképesztő küzdelem a Margit-szigeten

Még a XIX. FINA Vizes Világbajnokságot biztosító egyik mentőautót is a helyszínre vezényelték.

2022.06.22 05:18ma.hu

Rendőrök kezdték meg annak az 50 év körüli, olasz férfinek az újraélesztését, aki a Margit-szigeten esett össze kedd délután az egyik uszoda előtt. A rutinos mentésirányító azonnal rohamkocsit riasztott segítségül, valamint a szigeten zajló XIX. FINA Vizes Világbajnokságot biztosító egyik mentőautót is a helyszínre vezényelte át a rendezvényről. Az egységek pillanatok alatt helyszínre értek és emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.