Közlekedés

Centimétereken múlt egy görkorcsolyás lány élete Kaposváron - videó

Az autós a belső sávban haladt, és nem vette észre a zebrán átkelő párt, pedig a mellette haladó kocsi megállt. A lányt a barátja rántotta el az autó elől.

2022.06.20 08:30ma.hu

Az esetről a Budapesti Autósok portálja számolt be, amely egy felvételt is közzétett az esetről. Azt írták, a lány részéről helytelen volt, hogy görkorcsolyával a lábán haladt át az átkelőn - mivel ez növeli a balesetveszélyt -, ugyanakkor elsősorban az autós hanyagsága volt az, ami majdnem tragédiát okozott.

A Budapesti Autósok megjegyezte, hogy az efféle, belső sávos esetek számítanak a leggyakoribb gyalogátkelős problémának, heti rendszerességgel kapnak ehhez hasonló videókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.