Tragédia

Halálos ejtőernyős-baleset történt a Székesfehérvár-Börgönd repülőtéren

A férfi ernyője nem nyílt ki.

2022.05.27 19:53MTI

Feltehetően az ejtőernyő hibája miatt földbe csapódott egy férfi péntek délután Székesfehérvár-Börgönd repülőtéren. Az 50 éves sérültet újraélesztették, de belehalt sérüléseibe - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az MTI-vel. A police.hu-n később azt írták, hogy a baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja.

Szabó Imre, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs referense elmondta, hogy csoportos ejtőernyős ugrást hajtottak végre, de a férfi ernyője nem nyílt ki, ezért a segédernyővel próbált landolni, de lezuhant.

A rendőrségi honlapon azt közölték, hogy a baleset körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya - szakértők bevonásával - büntetőeljárásban vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.