Bűnügy

Veszélyes német bűnözőt fogtak el Kaposváron

A férfivel szemben szexuális bűncselekmény elkövetése miatt adtak ki európai elfogatóparancsot.

2022.05.19 06:30MTI

Többször elítélt, német állampolgárságú körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök Kaposváron - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.

Azt írták, hogy körzeti megbízottak kedden, a Budai Nagy Antal utcában ellenőrizték B. Michaelt, akinek ruházatából kábítószergyanús anyag került elő.

Az igazoltatáskor kiderült: a férfivel szemben szexuális bűncselekmény elkövetése miatt adtak ki európai elfogatóparancsot, és korábban Németországban számos büntetendő cselekmény, köztük egy automata felrobbantása miatt is folyt ellene eljárás.

A 30 éves gyanúsítottat előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, őrizetbe vették, és kábítószer birtoklásának vétsége miatt is eljárást indítottak vele szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.