Riasztás

Ráhívták a mentőket és a katasztrófavédelmet a szoláriumba

Az hitte mindenki, ez csak áprilisi tréfa.

2022.04.02 05:17ma.hu

Egy fővárosi szoláriumba kérték még március 31-én a mentők segítségét, mert azt feltételezte a bejelentő, hogy rosszul lett az egyik vendég. A 40 év körüli férfinél ugyanis már lejárt a barnító program, azonban hosszú idő után sem hagyta el a kabint - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Az aggódó recepciós hiába kopogott a belülről bezárt ajtón, semmi válasz nem érkezett. Pesterzsébeti mentősök perceken belül helyszínre értek, ám miután ők sem tudtak volna bejutni, a Katasztrófavédelem értesítése is megtörtént.

Végül kiderült, felesleges volt az aggodalom, a férfi ugyanis egyszerűen elaludt a sötétben és sérülés vagy megbetegedés szerencsére nem történt.

Az áprilisi tréfának is beillő szituáción egyedül a jószándékú recepciós hölgy nem tudott mosolyogni, akit indokolatlanul nyomasztottak a történtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.