A férfit a felesége jelentette fel

Tizenhárom éves lányával közösült erőszakosan

Tizenhárom éves lányát kényszerítette közösülésre és fajtalankodásra egy csornai lakos; a férfit a felesége jelentette fel - tájékoztatta az MTI-t Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

2009.02.13 17:35MTI

A hét gyermeket nevelő családban nem a mostani az első, fiatalkorú ellen elkövetett nemi erőszak. Az apa ellen 2005-ben már volt egy szemérem elleni erőszak vádjával lefolytatott eljárás, ami bírósági szakig jutott, de felesége visszavonta a feljelentést. 

A férfi akkor nagyobbik lányát kényszerítette közösülésre, aki a bűncselekmény idején még nem töltötte be a tizennegyedik életévét. Az alezredes szerint a családdal rendszeren volt dolga a gyámügynek is, éppen az apa erőszakos magatartása miatt. 

A mostani nemi erőszakot a férfi tagadja, ugyanakkor megtörténtét nőgyógyász is alátámasztotta. A rendőrségtől kapott információ szerint a csornai férfi 2008 novembere óta folyamatosan közösült kiskorú lányával. Az ügyben a csornai rendőrkapitányság nyomoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.