Tragédia is történhetettvolna

Nyolc méter magasan lévő szoba ablakából ugrott ki egy három és fél éves magyar kisfiú

Életét plüssök, párnák és játékok mentették meg.

2022.01.13 17:31ma.hu

Megdöbbentő esetről számolt be Facebook-oldalán a Magyar Gyermekmentő Alapítvány: egy három és fél éves kisfiú kiugrott egy családi ház emeleti gyerekszobájának ablakából.

A kisfiú életét az mentette meg, hogy az ugrás előtt plüssöket, párnákat és játékokat dobtak ki egy másik gyermekkel, így a beton helyett ezekre esett, és könnyebb sérülésekkel megúszta a zuhanást.

Az alapítvány szerint egy kulccsal zárható ablak megelőzhette volna a történteket; arról egyelőre nem adtak hírt, hogy a gyermeknek szüksége volt-e bármilyen kórházi vagy orvosi ellátásra. Arról sem adtak tájékoztatást, hogy melyik magyar településen vagy városban történt az eset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.