Kábítószer, ecstasy, magyarok

Magyar kábítószerfutárt fogtak el Brüsszelben

Magyar állampolgárságú drogfutárt fogtak el Brüsszelben, az illető a gyanú szerint jelentős tételben csempészett kábítószert, ecstasy tablettákat Hollandia és Magyarország között - jelentette be csütörtökön a belga rendőrség.

2009.02.12 18:59MTI

A hatóság közleménye szerint a férfit nemzetközi körözés alapján tartóztatta le egy belga kommandóscsoport. Brüsszelbe a magyar rendőrségtől érkezett az információ, hogy a férfi feltehetőleg Belgiumban bujkál.

A gyanúsítottat egy tavaly májusi magyar kábítószerfogás nyomán körözték. Hamarosan döntés születik arról, hogy kiadják-e a férfit, akire Magyarországon a rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint akár életfogytiglani büntetés is várhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.