Balesetveszély

Megállásra kényszerített, majd halálosan megfenyegetett egy furgonos egy autóst az M4-esen - videó

Kis híján súlyos baleset történt.

2021.12.27 11:24ma.hu

Egy brit rendszámú furgonos leszorított és halálosan megfenyegetett egy autóst az M4-esen Monor környékén december 25-én - erről a bpiautosok.hu számolt be. A portálnak a megállításra kényszerített sofőr elmondta, hogy "a brit rendszámú, magyar csapat egyszer oldalról, egyszer hátulról próbált szándékosan belénk jönni, ezután következett a videón látható újabb emberölési kísérlet. Kezdő sofőrként kész csoda volt, hogy meg tudtam fogni az autót. A nagy sebesség annak köszönhető, hogy menekültünk előlük, de a pici autónknál gyorsabbak voltak. Ezután halálosan meg is fenyegették a feleségemet."

A Bp-i Autósok Közössége a brit rendszám ellenére az ORFK-val történő együttműködésük keretében felhívták a rendőrség figyelmét az esetre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.