Baleset

Nem kaparta le a fagyott szélvédőjét, elgázolt három diáklányt a zebrán

Elmulasztotta autója szélvédőjének fagymentesítését az a sofőr, aki Mezőkövesden a gyalogátkelőhelyen három diáklányt elütött.

2021.12.21 19:14ma.hu
police.hu

Mezőkövesden, a Mátyás király utcán a kijelölt gyalogátkelőhelyen haladt át három diáklány 2021. december 21-én 8 óra előtt. A gyerekeket egy személyautó 22 éves sofőrje nem észlelte és elütötte.

Az elsődleges adatok alapján a gépjármű sofőrje elmulasztotta autója szélvédőjének fagymentesítését és nem látta a gyalogosokat.

A balesetben megsérült diákokat a mentőszolgálat munkatársai további ellátásuk céljából kórházba vitték.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

A rendőrség nem győzi elégszer hangsúlyozni a gépjárművek téli felkészítésének fontosságát, most csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia. Ne a szerencsén múljon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.