Tragédia

Halálos lakástűz volt Szentlőrinckátán

Kigyulladt egy családi ház, egy ember meghalt.

2021.10.22 12:42MTI

Egy ember meghalt, miután kigyulladt egy családi ház a Pest megyei Szentlőrinckátán, a Toborzó utcában - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy a lakás egyik 16 négyzetméteres szobája gyulladt ki; az ágy és a körülötte lévő bútorzat füstölt. A szobában egy ember volt, akinek az életét már nem lehetett megmenteni - tették hozzá.

A tűz keletkezésének okát és körülményeit a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

Közölték azt is, hogy idén már 5545 lakástűz volt az országban, és 443 ember sérült meg, többségük füstmérgezést szenvedett, 55-en pedig meghaltak. Pest megyében a pénteki volt idén a negyedik halálos tűzeset - fűzték hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.