Tűz

Hatalmas lángokkal ég egy nyírségi szálloda

A hotel tetőszerkezete teljes terjedelmében ég.

2021.10.17 20:57ma.hu

Tűz ütött ki vasárnap egy hotelben Nyíradony-Tamásipusztán, az Akácos úton – írja a katasztrófavédelem honlapja. A hotel tetőszerkezete teljes terjedelmében ég a közlemény szerint, az épületet összesen nyolcvan ember hagyta el.

Sajtóhírek és a képek tanúsága szerint a Borostyán Medhotel ég. A kommentelők nagyon sajnálják, azt írják, csodaszép hely volt.

A debreceni, a nyírbátori és a nyíradonyi hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. Tűzoltók tartanak a helyszínre Hajdúböszörményből, Hajdúszoboszlóról, Nyíregyházáról, Berettyóújfaluból és Fehérgyarmatról is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.